Sportschool Susteren

Kom je uit Susteren en ben je op zoek naar een sportschool met een uniek concept?

Woon je in Susteren en zoek je een leuke sportschool in de buurt? Ontdek dan ons unieke sportconcept, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan sporten:

  • Kies voor personal training als je een drukke agenda hebt, persoonlijke begeleiding fijn vindt of relatief snel resultaat wilt.
  • Wil je lekker zelf sporten op het moment dat jou uitkomt? Dat kan altijd, want we zijn 24/7 open
  • Wil je samen sporten? Met z’n tweeën houd je sporten beter vol en maak je sporten leuker. Fitness samen, kies voor DUO personal training of ontdek onze groepslessen
  • Wil je graag jouw energie kwijt, je voldaan voelen en laat je graag je handen en voeten spreken? Dan is kickboksen zeker wat voor jou. 
  • Of zoek je een sportschool waar je gezellig, maar onder begeleiding in een groep kan sporten? Dan passen onze afwisselende crossworkouts goed bij jou. 
  • Heb je overgewicht en wil je dit graag oplossen? Ontdek dan ons Obese programma, waarin sport en voedingsbegeleiding samenkomen.

Sporten betekent niet dat jouw leven ineens helemaal verandert. Je houdt zelf de regie en bepaalt wanneer je gaat sporten. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Sporten naast een drukke baan, studie, gezin of eigen onderneming

Je zit lekkerder in je vel, je hebt meer concentratievermogen en je denkt sneller als je regelmatig beweegt. Daarvoor hoef je echt niet elke dag naar de sportschool. Een of twee keer per week sporten is voldoende. En bij ons trainen krijg je de beweging die je wekelijks nodig hebt. Wij geven je de aandacht die je nodig hebt, zodat je sporten volhoudt in jouw drukke schema. 

Er zijn verschillende sportscholen in de buurt van Susteren. Waarom zou je dan voor Feel Healthy kiezen?

Wij zijn dé sportschool voor iedereen, dus voor jong en oud en voor recreanten en wedstrijdsporters. Onze focus ligt niet op één discipline (conditie, kracht of spieren), maar op volledig fit zijn. Dat betekent dat de kans groot is dat een van de activiteiten in onze sportschool je aanspreekt. En elke keer dat je komt sporten corrigeren, motiveren en begeleiden we je.

We helpen je als lid om naast de dagelijkse activiteiten gezond te worden en te blijven. We geven je advies, maar jij bepaalt uiteindelijk of en hoe vaak je komt sporten. Als je een keertje niet kunt of liever thuis in Susteren blijft, is dat niet erg. Jouw doelstelling loopt dan geen gevaar, want je hoeft jouw doelstelling niet morgen al te halen. De volgende keer gaan we gewoon weer verder waar we gebleven waren.Wil jij de baas blijven over jouw planning en trainingsmomenten? Twijfel dan niet langer en maak gebruik van een gratis proefles of een kennismakingsgesprek. Wij staan voor je klaar!