Sportschool Maasbracht

Kom een maand lang gratis sporten bij dé sportschool van de regio Maasbracht met een uniek concept

Zoek je een sportschool in de regio Maasbracht die echt bij je past? Ervaar dan waarom Feel Healthy de juiste keuze is en jou verder helpt. Wij zijn dé sportschool voor iedereen uit Maasbracht en wij zijn altijd open. Wil je graag wat afvallen, meer spiermassa opbouwen, jouw conditie verbeteren of alle drie? 

Je wilt een doel bereiken en die wil je halen door te gaan sporten. Of je nu al vaker gesport hebt of nog nooit in een sportschool geweest bent, samen bereiken we jouw doelstelling. Hoe bepaal je zelf:

  • Wil je graag met onze personal trainers aan de slag? Zij zorgen ervoor dat jij jouw goede voornemens oppakt, gemotiveerd blijft en resultaat behaalt. 
  • Ontdek DUO personal training als je wilt sporten met een vriend, vriendin of familielid. Dan krijg je dezelfde goede begeleiding en aandacht van een personal trainer, maar dan samen.
  • Wil je (leren) kickboksen op jouw eigen niveau? We hebben voor iedere leeftijd en ieder niveau een leuke groep. 
  • Of doe een keer mee onze groepslessen en ontdek dat crossworkouts wat voor jou zijn. 
  • Maak kennis met ons obese programma als je te zwaar bent en je wilt focussen op afvallen. 

Kijk wanneer onze trainers aanwezig zijn en kom vandaag nog vanuit Maasbracht langs voor een kennismakingsgesprek, een rondleiding of een proefles. Profiteer van onze actie en sport de eerste maand gratis bij een jaarabonnement. 

Maar ik heb een drukke agenda met studie, werk, gezin en sociale verplichtingen

Sporten is belangrijk en goed voor je, maar geen hoofdzaak. Wanneer je een of twee keer per week komt sporten, ben je al meer dan voldoende bezig. Het is niet nodig om elke dag naar de sportschool te gaan om je fitter te voelen en beter in je vel te zitten. Onze trainers helpen je om fit te worden en te blijven, maar wel naast jouw dagelijkse werkzaamheden. 

We motiveren je, zodat jij blijft komen, het sporten volhoudt en zelfs leuk(er) gaat vinden. Hoe druk jouw agenda ook is, het lukt iedereen om minimaal voor een training per week naar de sportschool te komen. Wij motiveren je. En anders onze leden wel. 

Het is logisch dat je niet altijd zin hebt en het komt ook voor dat je een dag niet kunt. Je bent niets verplicht, want jij bent en blijft jouw agenda beheren. Blijf je liever een keertje thuis in Maasbracht, dat is geen probleem. Dan ga je de volgende training weer verder met jouw doel. 

Bij ons komt iedereen vanuit Maasbracht sporten

Onze leden uit Maasbracht vind je in elke leeftijdscategorie. Er komen kinderen vanaf hun zesde bij ons kickboksen en ook 65+-ers die hun conditie en gezondheid op peil willen houden weten ons te vinden. We hebben veel sporters die komen om te ontspannen, maar ook een aantal wedstrijdsporters. 

We focussen ons niet alleen op kracht, conditie of spieren, maar op een combinatie van deze drie disciplines. Bijvoorbeeld: tijdens het kickboksen of tijdens de groepslessen train je in een uurtje het hele lichaam. Bij fitness en personal training heb je de keuze om alle spiergroepen te trainen. Wat past het beste bij jou? 

Kom langs voor een gratis proefles fitness of groepsles of maak een afspraak voor personal training. Wat jouw reden ook is om te komen sporten: wij helpen je verder. Samen behalen wij jouw doelstelling.