Sportschool Koningsbosch

Ontdek de juiste sportschool van de regio Koningsbosch

Woon je in Koningsbosch en zoek je een goede sportschool in de buurt? Ben jij tussen de 20 en de 50 jaar? Ontdek dan waarom Feel Healthy uit Echt de juiste sportschool voor jou is. 

Er zijn verschillende doelen en redenen om te gaan sporten: afvallen, spiermassa creëren, kracht ontwikkelen of conditie opbouwen. Maar uiteindelijk wil jij gelukkiger zijn en beter in je vel zitten. Dat is de reden waarom onze leden bij ons komen sporten. Hoe je je beter voelt, gaan we samen ontdekken en samen bereiken. Dat is de reden om waarom onze leden uit Koningsbosch naar Echt komen. 

Je kiest zelf het abonnement dat bij je past, of je nu alleen wilt sporten, in groepsverband of ondersteund wilt worden door een personal trainer. Door bij ons in de sportschool te bewegen, word je je bewust van de mechanismen van je eigen lichaam. En welke keuze je ook maakt: je gebruikt in ons nieuwe pand alleen maar nieuwe fitnessapparatuur en onze trainers staan klaar om je te begeleiden om jouw doel te halen. 

Waarom kiezen die leden uit Koningsbosch verder voor onze sportschool?

Bij ons kun je zelf zo vaak sporten als je wilt, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maar ook onze personal trainers zijn er elke dag voor de begeleiding die jij nodig hebt. Wil je graag samen sporten? We bieden ook iets unieks aan: DUO personal training. Dan sport je samen met een vriend of vriendin uit Koningsbosch, maar begeleiden we je wel persoonlijk. 

Onze sportschool is gefocust op kickboksen; de leukste sport, waarin je in een les heel je lichaam – dus al jouw spiergroepen – traint. Net als een crossworkout, waarin je in een uurtje veel verschillende oefeningen doet en zo jouw conditie, kracht en lenigheid verbetert. 

Wil je ten slotte veel kilo’s afvallen, omdat je te echt zwaar bent? Met ons obese programma gaan we daar serieus, stap voor stap, mee aan de slag. 

Kom eens langs en neem een kijkje! Of schrijf je online in. We heten je van harte welkom. Ben je op zoek naar de beste sportschool van de omgeving Koningsbosch? Die heb je hier gevonden!

Sporten ondanks een drukke baan

Sporten vind je niet altijd even leuk en we hebben het allemaal druk. Een afspraak die uitloopt op het werk, je komt in de file terecht, het huishouden dat meer tijd kost of je bent toch te lang bezig met de kids op bed leggen. Soms heb je echt geen tijd om te sporten. Maar er zijn ook dagen dat je eigenlijk geen zin hebt om naar de sportschool te gaan, terwijl je weet dat het goed is als je toch gaat.

Daarom helpen wij je om je trainingen goed in te plannen. De eerste weken krijg je altijd een fitness schema op maat. Een leuk schema vergroot de kans dat je niet opgeeft als je even geen motivatie hebt. 

Sport je met een van onze personal trainers? Dan is hij je stok achter de deur. Kies je voor onze groepslessen? Dan motiveren onze groepsleden je! In de sportschool sta je samen sterker dan alleen. 

Het is belangrijk dat je een sportschool gezellig vindt en dat deze echt bij je past. Anders krijg je niet de motivatie om het vol te houden. Breng ons daarom vrijblijvend in Koningsbosch een bezoekje voor een proefles, een rondleiding of kennismakingsgesprek en ontdek of wij bij je passen.

De sportschool van omgeving Koningbosch voor iedereen

Zoals je kunt zien op de foto, kun je bij ons iedereen uit de buurt tegenkomen en voelt iedereen zich hier goed. Je vindt altijd iemand die je kent of die bij je past. Dat maakt sporten leuker en gezelliger. Niet alleen onze trainers, maar onze leden kennen je. Onze trainers helpen je om effectief te trainen, onze leden uit de buurt van Koningsbosch helpen je aan extra motivatie. 

Kies het abonnement dat bij je past

Welk abonnement past bij jou? Of je nu individueel wilt sporten, in groepsverband of je wilt laten begeleiden door een personal trainer: we hebben altijd een abonnement dat aansluit op jouw wensen. Bekijk de prijzen en de inhoud van de verschillende lidmaatschappen en sluit het abonnement af wat bij jou past.