Kickboksen Susteren

Groepslessen kickboksen in Susteren

Kickboksen is de ideale workout, waarbij je in een keer het hele lichaam traint in onze sportschool. Ook al heb je geen ervaring met groepslessen kickboksen, je kunt het niveau aan. Iedereen kan instromen op zijn of haar niveau in een van deze groepen, jij dus ook. Veel van onze kickboksers komen uit Susteren en zijn tussen de 5 en de 45 jaar. Voor iedere leeftijd hebben dus we een leuke en passende groep. We trainen zowel recreatief als wedstrijdgericht. Of je nieuw bent bij kickboksen of al ervaring hebt, de lessen zijn altijd doelgericht en dagen je conditioneel uit.

Kickboksen is niet een sport alleen voor gespierde mannen. Nee! Kickboksen is juist een sport die geschikt is voor iedereen: man of vrouw, jong en oud. Onze trainers helpen je daarbij. Ons team bestaat uit trainers met veel wedstrijdervaring, een daarvan is Europees kampioen geweest. 

Onze leden komen om verschillende redenen kickboksen. Het is voor de een de leukste manier om fitter te worden, de ander doet aan kickboksen omdat je in een keer het hele lichaam traint. Weer een ander vindt kickboksen gewoon leuk of doet mee met de groepslessen om beter te kunnen boksen. 

Wil je weten of bij ons kickboksen wat voor jou is? Kom dan vanuit Susteren langs en doe vrijblijvend mee met een kickboksles of andere groepsles!