Crossfit Susteren

Crossfit met leden uit Susteren

Sport je graag onder begeleiding, maar niet alleen in een sportschool in de buurt van Susteren? Kies dan voor onze crossworkouts. Crossfit is een uitdagende training, daarin train je in groepsverband, maar wel op jouw eigen niveau. In een leuke groep ga je met een van onze trainers aan de slag en werk je aan jouw conditie (cardio) en spierkracht. 

De meest afwisselende groepsles crossfit in de buurt van Susteren

Crossworkouts zijn heel afwisselend. In een les doe je aan gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Je doet verschillende oefeningen in een groep van maximaal 12 personen. Denk aan touwtje springen, rennen (met een gewicht) of springen met eigen lichaamsgewicht. Dat doe je in jouw eigen tempo: jij bepaalt hoe vaak je touwtje springt, met hoeveel kilo’s je rent of hoe hoog de verhoging is waarop jij springt. 

Het samen trainen met leden uit Susteren maakt crossfit erg leuk. Je gaat je onbewust met een ander vergelijken, waardoor je zonder dat je het door hebt extra uitgedaagd wordt. Hierdoor ontstaat de meeste prestatieverbetering.

Dankzij crossfit worden fysieke inspanningen makkelijker. Je hebt bijvoorbeeld minder moeite met staan op kantoor, boodschappen sjouwen, huishoudelijke taken of spitten in de tuin. Denk je dat de crossworkouts iets voor jou zijn? Probeer deze week nog een gratis proefles. Meld jij je daarna aan?