Crossfit Maasbracht

De afwisselende groepsles crossfit in de regio Maasbracht

Vind je het leuk om in groepsverband te trainen, elke les anderen (beter) te leren kennen en samen sportieve doelen te bereiken? Neem dan vanuit Maasbracht deel aan onze crossfit lessen! 

Een crossfit is de ideale groepsles in Maasbracht voor het hele lichaam

Crossfit is een effectieve training. In een uurtje verbeter je jouw conditie én spierkracht onder toezicht van onze personal trainers. Elke crossworkout is anders en lekker pittig, maar wel met voldoende rustmomenten tussendoor om bij te komen en gezellig te praten. En die combinatie houdt sporten leuk. Wij bepalen de oefeningen tijdens de workout, maar jij hebt zelf de regie tijdens de workout. Je bepaalt namelijk zelf de intensiteit, want jij kiest het gewicht van de kettlebell, hoe vaak je optrekt, hoe hard je rent en natuurlijk of je deelneemt of niet. 

In kleine groepen van maximaal 12 personen uit Maasbracht doe je verschillende oefeningen. In die kleine groep is het gezellig en motiveer je elkaar, maar hebben we ook tijd om je persoonlijk te helpen. Bij onze trainers ben je in goede handen. Zij zorgen ervoor dat je binnenkort fitter en sterker bent. 

Ontdek of een crossfit wat voor jou is door langs te komen tijdens een workout of deel te nemen! Bekijk de agenda om te kijken wanneer je langs kunt komen. 

Probeer deze week nog een gratis proefles en ontdek de leukste groepslessen crossfit van Maasbracht en omgeving.