Crossfit Koningsbosch

De leukste groepslessen crossfit voor iedereen uit Koningsbosch

Woon je in Koningsbosch, wil je graag komen sporten en zoek je een leuke groepsles, omdat je het niet leuk vindt om alleen te trainen? Neem dan deel aan onze groepslessen crossfit, in groepen van maximaal 12 personen uit Koningsbosch. Daardoor hebben we tijd voor persoonlijke aandacht, train je op je eigen niveau, maar fitness je zeker niet alleen! 

Vind maar eens een sport die je leuk vindt en die je motiveert om elke week te komen. Heb je weleens aan groepslessen crossfit gedacht? Of heb je er nog nooit van gehoord! Lees dan verder en ontdek of onze crossfit lessen wat voor je zijn? Want samen een crossfit volgen is een fantastische manier om elkaar te motiveren en om zelf gemotiveerd te blijven.

Onze groepslessen crossfit zijn populair en niet voor niets, want ze werken. Uit de praktijk blijkt dat onze training iedereen motiveert, met welke reden je ook wilt gaan sporten. Ontdek het zelf in onze sportschool door gratis een training mee te maken. Welkom vanuit Koningsbosch!

De ideale groepsles voor iedereen uit Koningsbosch, op jouw eigen niveau

Wat is een crossworkout precies? 

Een crossfit is een afwisselende groepstraining. In een uurtje doe je ongeveer tien verschillende oefeningen met voldoende rust tussendoor. Er is dus tijd genoeg om uit te rusten en gezellig te sparren. Ondertussen verbeter je samen met de trainer en jouw groepsleden uit Koningsbosch jouw conditie, kracht en lenigheid. 

Hoe ga je dat doen?

Je gaat bijvoorbeeld touwtje springen, burpees doen, kettlebell oefeningen uitvoeren, sprinten, roeien, baloefeningen, springoefeningen, wall sit… te veel leuke oefeningen om op te noemen. 

Wij kiezen de oefeningen, maar jij bepaalt de snelheid, het niveau en de intensiteit. Jij kiest het gewicht van de bal of de kettlebell, hoe zwaar je roeit of hoeveel burpees je achter elkaar doet. Ondertussen dagen de trainer en jouw groepsleden je wel uit…

Wil je weten of onze groepslessen wat voor je zijn? Kijk dan wanneer we crossfit of kickboksen geven en welk moment het beste in jouw agenda past.